BlueCity

For this PechaKucha event hosted in BlueCity (‘an incubator for circular entrepreneurs in Rotterdam’), I created to promotional artwork.

“PechaKucha is back in Rotterdam! Coming Wednesday, 10 speakers will enter the stage in BlueCity to talk about their unexpected fascination, bizarre hobby, inspiring journey or remarkable research by using the 20×20 format: a simple presentation format where you show 20 images, each for 20 seconds.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .  

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten